weet u wie we zijn? Social media like ons op Facebook

Lemmer – Nije Balans

Naam:
Nije Balans
Adres:
Straatweg 52 B
Postcode:
8531 PZ
Plaats:
Lemmer
Provincie:
Friesland
Telefoon:
0514-533466
Email:
Website:
http://www.nijebalans.nl
Social:
Facebook | Twitter

Aanbod:

Fitness
Niemand is te dik, te oud of te ongetraind voor fitness. Voordat je  zelfstandig aan de slag gaat, krijg je eerst vier instructielessen van een gediplomeerde instructeur.  In een persoonlijk schema houden we rekening met je doelstellingen. Na 4-6 weken evalueren we je resultaten en stellen we zonodig het schema bij.

Afslanken
Succes gegarandeerd met het afslankprogramma van Nije Balans

Spinning en andere groepslessen
Motiverende instructeurs geven het goede voorbeeld. Op de maat van de swingende muziek hoeft u de bewegingen alleen maar na te doen.

Gezellige Koffiecorner
Na het sporten gezellig even uitpuffen en nakletsen met uw trainingsmaatjes  in de ruime en lichte Koffiecorner. Geniet van een welverdiend kopje koffie, thee of een verfrissend sportdrankje. Alle drankjes zijn bij uw lidmaatschap inbegrepen dus uw portmonnee laat u lekker thuis.

Personal Training
Je eigen personal trainer helpt je om je doelen te halen

Massage 
Laat je lijf verwennen met een massage.
Henk Jubbinga is gediplomeerd Shiatsu masseur. Henk is aanwezig op afspraak. De behandeling wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. 

Mooinbalans schoonheidssalon
Geniet van gezichts- en lichaamsbehandelingen, alleen of met zijn tweeën. Beauty en sport komen samen ‘in balans’. Een combinatie die verder wordt versterkt door gebruik te maken van Thal’ion, een mooi merk dat werkt met de rijkdom uit de zee.

Gezondheidscoaching
Op zoek naar meer balans in je leven? Renee Roelants is een gezondheidscoach met jaren ervaring.

Fysiotherapie
Pijnlijke knieën, rug, of andere klachten? Rinske Akkerman heeft de kennis en kunde in huis om u weer aan de gang te krijgen. 

Beet! Bewegen en eten in Balans
Word en blijf fit in 2012 door uw levensstijl blijvend aan te passen! De combinatie van bewegen-en eten is de sleutel naar een gezond gewicht, meer energie, een fitter en vitaler leven.

Sauna
In de weldadige warmte van de Finse sauna komt u weer helemaal tot rust na het sporten.

Kwaliteit
Is bij Nije Balans geen loze kreet maar een missie: Nije Balans wordt regelmatig gekeurd door onafhankelijk keuringsinstituut LERF. Nije Balans is het enige fitnesscentrum in Lemmer dat is aangesloten bij branchevereniging FITVAK en bij de Vereniging exclusieve sportscholen 

Delen op:

GRATIS PROEFWEEK FITNESS

De kwaliteit die u alleen bij een aangesloten VES sportcentrum kunt krijgen, die wilt u zelf ervaren. Nije Balans  is gegarandeerd en aantoonbaar het kwaliteits sportcentrum in de regio Lemmer. Vraag direct een gratis proefweek aan bij Nije Balans! Tip; doe dit samen met een vriend(in).
Uitsluitend online aanvragen
De gratis proefweek is uitsluitend online , via deze pagina aan te vragen. Vul uw naam, email en telefoonnummer in. U wordt binnen 2 dagen gebeld voor een kennismaking!
ves Paspoort
gratis sporten
bij 100 sportcentra
Vind een VES SPORTCENTRUm
bij u in de buurt
100 VES centra
Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) | Korhoenlaan 5 | 3136 ST Vlaardingen | Tel. 010 – 474 26 58 | Fax. 010 – 475 49 77 | e-mail: info@ves.nl